Het gemeentehuis in Oss, binnen is het geheime overleg bezig.
Volledig scherm
Het gemeentehuis in Oss, binnen is het geheime overleg bezig. © Paul Driessen

Strengere stikstofregels baren PvdA zorgen in Oss

OSS - Nu in heel het land grote bouwprojecten vertraging oplopen door strengere stikstofregels wil de lokale PvdA weten wat de gevolgen zijn voor Oss. De partij heeft daar vragen over gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.

 In heel Noord-Brabant liepen 420 vergunningaanvragen die gebruik maakten van de inmiddels achterhaalde stikstofregels. Er zijn al heel wat projecten terug naar de tekentafel gestuurd en er zullen er meer volgen. De PvdA in Oss wil weten wat de gevolgen zijn voor grote bouwprojecten in de gemeente, zoals de mogelijke nieuwbouw van het Golfbad, de uitbreiding van D'n Iemhof in de Ruwaard of de bouw van het Wal Kwartier in het hart van de binnenstad. Er klinkt enige zorg door in de vragen, waar het college van B & W mee aan de slag gaat.

  1. Het ene moment nog schoffelend in het groentehofke, het andere moment zwart-omrand op overlijdenspagina
    PREMIUM

    Het ene moment nog schoffe­lend in het groentehof­ke, het andere moment zwart-om­rand op overlij­dens­pa­gi­na

    OSS/UDEN/VEGHEL - Met de dag loopt het aantal coronaslachtoffers flink op. In Nederland, maar vooral toch in de noordoostelijke hoek van Brabant. Het virus heeft nu in bijna elk dorp of elke stad in deze regio een gezicht. Voor verdriet en waardig afscheid nemen is soms nauwelijks ruimte. Daarom een in memoriam voor onze bekende en minder bekende, maar vooral geliefde streekgenoten.