Arie den Dekker ketent zich vast en gooit stront over zich heen bij gemeentehuis Oss in verband met verbod om in Oss te komen door bedreigingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Arie den Dekker ketent zich vast en gooit stront over zich heen bij gemeentehuis Oss in verband met verbod om in Oss te komen door bedreigingen. © Van Assendelft

Strijd met gemeente Oss dreef Arie den Dekker steeds verder tot wanhoop

profielOSS - De man die zichzelf maandagmorgen voor het gemeentehuis van Oss in brand stak is Arie den Dekker. Hij overleed enkele uren later aan zijn verwondingen. De wanhoopsdaad volgde op een jarenlange strijd met de gemeente voor een eigen huis in de stad, nadat Den Dekker door de burgemeester werd verbannen. 

  1. Achtergelaten Albert Heijn-tas cruciaal bij veroordeling Rick H. voor poging doodslag in Heeswijk-Dinther
    PREMIUM

    Achtergela­ten Albert Heijn-tas cruciaal bij veroorde­ling Rick H. voor poging doodslag in Hees­wijk-Din­ther

    DEN BOSCH/OSS - Dna-materiaal op de hengsels van een achtergelaten Albert Heijn-tas, de dop van een jerrycan én een door de dader verloren schoen. Hoewel de 21-jarige Ossenaar Rick H. poging tot doodslag en een poging tot brandstichting in Heeswijk-Dinther ontkende, werd hij vanwege dit bewijs dinsdagmiddag tot een celstraf van drieënhalf jaar veroordeeld, anderhalf jaar minder dan de eis van het Openbaar Ministerie.