De winnaars op het podium. Met Wijkamp Farming Solutions links en Tomcars BV rechts.
Volledig scherm
De winnaars op het podium. Met Wijkamp Farming Solutions links en Tomcars BV rechts. © Bernhezer Business Event 2019

Tom de Bruyckere is ondernemer van het jaar in Bernheze

BERNHEZE - Tom de Bruyckere van Tomcars B.V. uit Heesch is zaterdagavond uitgeroepen tot ondernemer van het jaar in de gemeente Bernheze. Dat gebeurde tijdens het jaarlijkse Bernhezer Business Event op landgoed Weijenhof in Nistelrode. 

De Bruyckere werd door de jury gekozen voor de ondernemers achter D.I.O. Drogisterij in Nistelrode, Vakantiepark Zevenbergen in Heesch, Zorgboerderij van der Wijst in Vorstenbosch en Raved Musthaves in Nistelrode. De Bruyckere is de opvolger van Frank van Uden, de man achter GBI Varpo.

De prijs voor beste jonge ondernemers, de JOP 2019, ging naar Stijn Bovenkamp en Rico Wijgergangs. Zij zijn het team achter Wijkamp Farming Solutions Nistelrode. Het duo won het zaterdag van BBQ Restaurant Smook in Vorstenbosch, Alpacafarm Vorstenbosch, Hanegraaf Keukens uit Heesch en Maashorst Makelaardij uit Nistelrode. 

Het Bernhezer Business Event bestaat al bijna twintig jaar en heeft tot doel het inspirerende bedrijfsleven binnen de gemeente nog meer op de kaart te zetten. De organisatie streeft naar een sterke en bruisende regio vol actieve ondernemers.