Volledig scherm
TOP viert de overwinning op Helmond Sport. © BSR Agency

TOP Oss verkoopt recordaantal kaarten voor play-off tegen Sparta

OSS - Het Frans Heesen Stadion stroomt zondag goed vol voor de eerste play-offwedstrijd van TOP Oss tegen Sparta Rotterdam. De club heeft op dinsdagmiddag al ruim 2100 kaarten verkocht. Nooit eerder gingen er zó ver voor aanvang van een wedstrijd van TOP al zóveel losse kaarten over de toonbank.

Tijdens reguliere wedstrijden van TOP Oss wordt het leeuwendeel van de plaatsen bezet door seizoenskaarthouders en sponsoren. Voor de wedstrijden in de play-offs geldt dat echter niet. Voor alle ruim 4.500 stoeltjes moet een los ticket gekocht worden. Dinsdagmiddag is dus al de helft van de plaatsen vergeven. Bij TOP hebben ze daarom goede hoop dat het stadion zondagmiddag om 16.45 uur helemaal vol zit.

De uitwedstrijd wordt volgende week woensdag in Rotterdam gespeeld. De winnaar van de dubbele ontmoeting is nog maar één horde verwijderd van deelname aan de Eredivisie. Het zou voor het eerst zijn dat TOP, dat afgelopen seizoen knap zesde werd in de Keuken Kampioen Divisie, op het hoogste nationale niveau uitkomt.

Eerder aftrappen

De verwachte drukte op en rond de Osse Talentencampus maakt dat sv TOP zondag wat moet schuiven. De amateurvereniging zou om 14.30 uur thuis aantreden tegen Alverna uit Wijchen. Die wedstrijd wordt na overleg met de KNVB echter naar voren gehaald. De aftrap is nu om 13.00 uur. 

  1. Spoordrama Oss: gemeente plaatst monument, nabestaanden en slachtoffers ontvangen donaties
    VIDEO

    Spoordrama Oss: gemeente plaatst monument, nabestaan­den en slachtof­fers ontvangen donaties

    OSS - Op 20 september, precies een jaar na het spoordrama in Oss, onthult de gemeente een monument voor iedereen die een kind heeft verloren. Het gedenkteken krijgt de naam Vlinderboek en komt te staan in het Elzeneindpark, hemelsbreed ongeveer een kilometer van de spoorwegovergang waar het ongeluk met de elektrische bakfiets zich voltrok. Drie meisjes en een jongen (4, 4, 6 en 8 jaar) overleefden de aanrijding niet. Een vijfde kind en de bestuurster raakten zwaargewond.