Volledig scherm
De etalage van Miss Etam is tijdelijk vitrine van TOP Oss. © Peter van Erp

TOP roert de trom over promotiewedstrijd tegen Sparta in centrum Oss

OSS - ‘Komde ok?’ Met deze kreet nodigt TOP Oss bezoekers van het Osse centrum uit om de aanstaande wedstrijd tegen Sparta Rotterdam bij te wonen. De Osse club probeert ten koste van de Rotterdammers een volgende stap richting de Eredivisie te zetten. 

De lege etalage van MIss Etam, op de hoek van Walplein en Kerkstraat, is woensdagochtend veranderd in een TOP-vitrine. Een juichende paspop in TOP-tenue neemt alvast een voorschot op de zege die zondag geboekt moet worden in het Osse Kuipje. ,,Die paspop hebben we geleend van de overbuurman, Peter van Lieshout", vertelt Bart van Grinsven, pr-medewerker bij TOP. Samen met centrummanager Jack van Lieshout hulde hij de etalage in het rood-wit. 

Niet alleen het winkelend publiek wordt bestookt met de TOP-campagne, ook de bezoekers van de Osse horeca ontkomen er niet aan. ,,We hebben speciale bierviltjes laten drukken. Die worden bij alle kroegen en eetgelegenheden verspreid.” 

Voor het duel van zondag zijn al meer dan 2100 kaarten verkocht. De aftrap is om 16.45 uur. In aanloop naar de wedstrijd worden de supporters alvast in de stemming gebracht met onderstaande video.