Volledig scherm
PREMIUM
Chris van Summeren uit Geffen begon op 16 augustus 1969 bij Organon in Oss. © Laura Romanillos

Veel veranderd tijdens vijftig jaar die Chris in Osse chemie werkte

GEFFEN/OSS - Chris van Summeren uit Geffen werkt vijftig jaar in de Osse chemie. “Ik ben nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan, al die jaren niet, en nu ook niet.”

Veertien was hij nog, Chris van Summeren zat op de LTS toen hij met 25 jongens van school op excursie ging naar Organon. ,,Aan het einde van de dag kon je een strookje invullen en dan hoefde je niet te solliciteren. We konden zo beginnen. We hebben met zijn allen gewacht tot de laatste van ons vijftien werd. De dag daarna begonnen we. Dat was op 16 augustus 1969.” 

  1. Nieuw werk van Martin Jan van Mourik uit Ravenstein over Adolf en Philips van Kleef: 'Nog nooit zo trots geweest op een boek’
    PREMIUM

    Nieuw werk van Martin Jan van Mourik uit Ravenstein over Adolf en Philips van Kleef: 'Nog nooit zo trots geweest op een boek’

    RAVENSTEIN - Hij heeft een boekenplank vol geschreven. Althans, over het Nederlands recht. Maar het nieuwste boek van emeritus hoogleraar notarieel- en privaatrecht Martin Jan van Mourik (1943) uit Ravenstein heeft een geschiedkundige inhoud. ,,Ik ben nog nooit zo trots geweest op een boek. Dit verhaal was nog niet verteld, terwijl het echt verteld moet worden.”