Veerman Paul van Ballegooij leeft in stilte op een woonboot in de Maas om het verlies van zijn dierbare vriendin Jose van Oorschot. Over zijn levenswijze maakt Gijs Roozen uit Vorstenbosch de documentaire 'Heen en Weer'.
Volledig scherm
PREMIUM
Veerman Paul van Ballegooij leeft in stilte op een woonboot in de Maas om het verlies van zijn dierbare vriendin Jose van Oorschot. Over zijn levenswijze maakt Gijs Roozen uit Vorstenbosch de documentaire 'Heen en Weer'. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Veerman Paul van Ballegooij omarmt het verdriet en leeft in de stilte na dood Osse vriendin

OIJEN/VORSTENBOSCH - Paul van Ballegooij, veerman tussen Oijen en Alphen verloor twee jaar geleden zijn Osse geliefde. Hij besloot zijn intense verdriet te omarmen en leeft nu in stilte. Over zijn strijd maakt  Gijs Roozen uit Vorstenbosch de documentaire Heen en Weer.  

  1. Hondenbelasting belandde net niet in de doofpot, maar Ossenaren probeerden het massaal te ontduiken
    PREMIUM
    Stille Getuigen

    Hondenbe­las­ting belandde net niet in de doofpot, maar Ossenaren probeerden het massaal te ontduiken

    OSS - De Osse wethouder Frank den Brok heeft ambtshalve niets tegen honden. Voor de wethouder zijn honden alleen begrotingsposten. Plus en min. Als de Tweede Kamer een streep zet door de hondenbelasting, komt Oss ineens 520.000 euro tekort, berekende hij, en dan moet de ozb met 3% omhoog. Maar waar bemoeit de Kamer zich mee? Handen af van onze hondenbelasting, bezweert de wethouder, ook al hoort die belasting volgens hem ‘misschien niet meer bij deze tijd’.