Volledig scherm
Vier auto's raakten betrokken bij het ongeluk. © Marco van den Broek

Vier auto's betrokken bij kettingbotsing nabij Schaijk, een gewonde naar het ziekenhuis

SCHAIJK - Vier auto's raakten woensdagavond betrokken bij een kettingbotsing op de Oude Rijksweg nabij Schaijk. Een persoon is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Drie auto's werden weggetakeld, de vierde kon op eigen kracht wegrijden. 

Op de Oude Rijksweg richting de aansluiting op de A50 liep het verkeer vast doordat er tijdelijk een rijstrook was gesloten. Na enige tijd werd deze weer vrijgegeven en loste de file zich langzaam op. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend.  

 1. Osse honden die ‘aanranders, kippendieven en roovers’ aanhouden
  PREMIUM
  Stille getuigen

  Osse honden die ‘aanranders, kippendie­ven en roovers’ aanhouden

  De afgelopen weken haalden, afgezien van die arme gedumpte puppy's in de regio, twee honden het nieuws. En niet de minste. De Duitse staande langhaar Fenna uit Oss mocht deelnemen aan de prestigieuze Nimrod, dé wedstrijd voor jachthonden waaraan het meedoen alleen al een eer is. En dan was er nog de herder July uit Nistelrode die deel uitmaakte van het Nederlands hondenteam dat het opnam tegen België.
 2. Harddrugs en chemicaliën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa
  VIDEO

  Harddrugs en chemica­liën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa

  BERGHEM - De politie heeft maandag in het kader van operatie Alfa harddrugs, chemicaliën en een grote hoeveelheid chemisch afval gevonden bij het doorzoeken van twee panden in Berghem. De politie houdt bewust in het midden in welk pand de chemicaliën precies zijn gevonden. Een pand, aan de Koolzaadweg, zou de woning van zijn topcrimineel Martien R.. Het andere pand betreft een transportbedrijf aan de Spaanderstraat. De politie gaf aan het vermoeden te hebben dat er naast drugs ook vuurwapens en geld lagen in de panden. Er zijn maandag geen arrestaties verricht.