Volledig scherm
Vier auto's raakten betrokken bij het ongeluk. © Marco van den Broek

Vier auto's betrokken bij kettingbotsing nabij Schaijk, een gewonde naar het ziekenhuis

SCHAIJK - Vier auto's raakten woensdagavond betrokken bij een kettingbotsing op de Oude Rijksweg nabij Schaijk. Een persoon is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Drie auto's werden weggetakeld, de vierde kon op eigen kracht wegrijden. 

Op de Oude Rijksweg richting de aansluiting op de A50 liep het verkeer vast doordat er tijdelijk een rijstrook was gesloten. Na enige tijd werd deze weer vrijgegeven en loste de file zich langzaam op. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend.  

  1. Verbazing bij wijkagent Oss over auto die spoorbomen omzeilt op plek van tragisch ongeval met Stint: ‘Dit is bizar gedrag!’

    Verbazing bij wijkagent Oss over auto die spoorbomen omzeilt op plek van tragisch ongeval met Stint: ‘Dit is bizar gedrag!’

    OSS - Verbazing bij de wijkagent van Ruwaard in Oss dinsdagmiddag. Ze kreeg een foto toegestuurd van een getuige die een auto spoorbomen zag omzeilen om het spoor over te steken bij de spoorwegovergang aan de Braakstraat in Oss. Dit is de plek waar het tragische ongeval met de Stint zich vorig jaar voltrok, waarbij vier kinderen om het leven kwamen. ,,Gebruik je verstand, want dit is gewoon bizar!”, reageert wijkagent Sandra de Veer.