Volledig scherm
Ongeval persoon en busje Schaijk. © Marcofotografie / Marco van den Broek

Voetganger gewond bij aanrijding met busje in Schaijk

SCHAIJK - Een voetganger is dinsdagnacht gewond geraakt aan de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk. De voetganger raakte gewond na een aanrijding met een busje.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. Zowel politie, ambulance als een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter kwam niet ter plaatse.

De voetganger is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet bekend wat zijn verwondingen zijn. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij. De bus had schade aan de voorkant.

  1. Nieuw werk van Martin Jan van Mourik uit Ravenstein over Adolf en Philips van Kleef: 'Nog nooit zo trots geweest op een boek’
    PREMIUM

    Nieuw werk van Martin Jan van Mourik uit Ravenstein over Adolf en Philips van Kleef: 'Nog nooit zo trots geweest op een boek’

    RAVENSTEIN - Hij heeft een boekenplank vol geschreven. Althans, over het Nederlands recht. Maar het nieuwste boek van emeritus hoogleraar notarieel- en privaatrecht Martin Jan van Mourik (1943) uit Ravenstein heeft een geschiedkundige inhoud. ,,Ik ben nog nooit zo trots geweest op een boek. Dit verhaal was nog niet verteld, terwijl het echt verteld moet worden.”