Vos Logistics neemt distributiebedrijf in Woerden over

OSS/WOERDEN - Het Osse transportbedrijf Vos Logistics komt wat dichter bij de consument met de overname van  Snel Shared Logistics in Woerden. Dit 414 werknemers tellende bedrijf is gespecialiseerd in de verdeling en bezorging van consumentenproducten voor webshops.

 1. Werken ‘in het kloppend hart van het verzet’
  PREMIUM
  Stille Getuigen

  Werken ‘in het kloppend hart van het verzet’

  In haar appartement in Heesch vertelt ze honderduit over haar jonge jaren, toen ze in 1942 als zestienjarig meisje, samen met vier andere meiden uit Heesch, bij de Distributiedienst in Oss ging werken. Eigenlijk moesten ze van de Heesche burgemeester J. Offermans met Miet Minten, Zus van de Hoogen en Annie Frunt (‘van de schoenwinkel’), op het vliegveld in Volkel of Nistelrode gaan werken, maar door toedoen van haar vader en gemeentesecretaris P. Gerrits, die samen actief waren in het ondergronds verzet, konden ze naar het distributiekantoor in Oss. Beter werken voor de gemeenschap dan voor de vijand, was het uitgangspunt.
 2. ‘Schitterende getallen zullen wel kloppen, maar Vorstengrafdonk is een rommeltje’
  PREMIUM
  Opinie

  ‘Schitte­ren­de getallen zullen wel kloppen, maar Vorsten­graf­donk is een rommeltje’

  Het verhaal op de BD-website en in de krant van woensdag over het bedrijfsjubileum van de  Oss transportgigant Vos Logisatics leverde niet alleen positieve reacties op, maar ook enkele kritische. Jaap de Rooy en Henk van Schijndel, beiden uit Oss, zetten in hun ingezonden brieven - beide hieronder - grote vraagtekens bij de ‘andere kant van de medaille’: het volgelopen bedrijventerrein Vorstengrafdonk is volgens hen door al die drukke bedrijven een rommeltje geworden.