Directeur Jan Frans Berends: ,,Dit systeem is echt uniek in de wereld.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Jan Frans Berends: ,,Dit systeem is echt uniek in de wereld.’’ © Jan Ruland van den Brink

53.000 orders voor Kramp op een dag en toch geen probleem

VARSSEVELD - Op de dag dat alle records werden verbroken gingen bij Kramp in Varsseveld 53.000 orders de deur uit. Het duurt niet lang voordat dit aantal is overtroffen. Want dankzij een wereldwijd uniek magazijnsysteem is het bedrijf klaar voor de volgende stap. 

5 reacties

 • Peter

  4 jaar geleden
  Maar is dat onbetaald? En buiten de gemaakte afspraken om? Heeft u uw bezwaar ook gewoon kenbaar gemaakt bij uw leidinggevende? of is dit de enige weg om uw zegje te doen? Is wel erg makkelijk om zo gal te spuwen
 • Mamianka

  4 jaar geleden
  Leuk reclame verhaal maar hoe ze met het personeel omgaan en tegen hele lage lonen dat wordt er niet bij verteld. Lange dagen van 15.00 - 01.00 uur zijn geen uitzondering. Niet alleen uitknijpen van leveranciers maar vooral uitknijpen van personeel. Veel lichamelijke klachten door veel te zwaar werk.
 • Betrokken

  4 jaar geleden
  Het wordt tijd dat ze eens fatsoenlijk leren omgaan met haar  leveranciers en omgeving! Kortom iedereen uitknijpen en de omgeving dwingen mee te werken aan uitbreiding, want anders dreigen met weg gaan....
 • Ervoor

  4 jaar geleden
  Toch mooi om te lezen hoe deze ondernemers werken. Aanzicht van het pand is overigens ook super verzorgd.  Geen grijs en saai pand en bedrijfstuin.
 • 0543

  4 jaar geleden
  Een bedrijfspresentatie als premium artikel?