Durf anders te zijn, durf gek te doen, durf te vragen. Gwendolien Graven, Mariët Tonen en Theresa Verberk brengen de nieuwe werkwijze van Leefplezier binnen Azora in beeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Durf anders te zijn, durf gek te doen, durf te vragen. Gwendolien Graven, Mariët Tonen en Theresa Verberk brengen de nieuwe werkwijze van Leefplezier binnen Azora in beeld. © theo kock persfotografie

Bij dit Varsseveldse verpleeghuis gooien ze de lijstjes overboord en gaan ze uit van de ‘verlangens van de bewoners’

VARSSEVELD - Weg met de overbodige invullijstjes! Weg met de ingesleten gewoontes binnen de ouderenzorg! Bij verpleeghuis Den Es in Varsseveld gaan ze er helemaal voor. Leefplezier, zo heet de nieuwe werkwijze, die sinds twee jaar wordt gehanteerd en die de komende jaren verder wordt uitgerold.

3 reacties

 • ROB Holtslag

  1 week geleden
  Geweldig.Hartstikke goed dat jullie durven te veranderen en het ook doen ten dienste van jullie bewoners waardoor het woonplezier en werkgenot groter wordt.Klasse en moedige houding. Veel succes.
 • J.M. Horst

  1 week geleden
  Dit is toch herkenbaar in de hele zorg. Protocollen, procedures, richtlijnen waaraan her personeel moet voldoen. Bedacht door de financiers die controle willen uitoefenen, die het wantrouwen voeden en het werkplezier bij het personeel wegnemen.
 • Ankie Bronckhorst

  1 week geleden
  Heel goed voor de bewoners en voor de werknemers is het ook veel leuker en afwisselender en ik denk ook dankvoller. Dat moet ook in andere organisaties die vastgeroest zijn, zoals gemeenten en instellingen zoals de GGD.

Achterhoek