Boeren protesteerden in oktober 2020 tegen de landschapsvisie van Oude IJsselstreek
Volledig scherm
PREMIUM
Boeren protesteerden in oktober 2020 tegen de landschapsvisie van Oude IJsselstreek © Jan Ruland van den Brink

Boeren zetten in op vertragen landschapsvisie: ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’

GENDRINGEN - ,,Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.’’ Lars Eringfeld uit Voorst spreekt voor 45 agrariërs uit Oude IJsselstreek als hij zegt dat de gemeente meer tijd moet nemen en vooral beter met boeren moet overleggen over de omstreden landschapsvisie. Woensdagavond 13 januari spreekt hij namens de boeren in tijdens een commissievergadering over het onderwerp.

2 reacties

 • Uw Buurman

  3 dagen geleden
  Het wordt tijd dat de ambtenarij eens de tijd neemt, om te evalueren.. of überhaupt te zien welk leed ze de burgers aan doen met bepaalde besluiten.
 • Johann utBroamt

  3 dagen geleden
  het komt tegenwoordig te vaak voor, dat de ambtenarij vergeet, waarvoor zij hun taken moeten uitvoeren. overleg met de burgerij zou toch de grootste prioriteit moeten zijn echter je ziet de laatste tijden, dat er projecten doorgedrukt worden waar de burgerij niet achter kunnen en willen staan. Voorbeelden genoeg in dit land.
 1. Hotel De Roode Leeuw
  PREMIUM
  Column Jonah Falke

  Hotel De Roode Leeuw

  Voor een interview moest ik in hotel De Roode Leeuw in Terborg zijn. Een donkerbruin etablissement zoals er duizenden zijn, met dik tapijt en vriendelijke medewerkers. Het is makkelijk om je er thuis te voelen, want velen gingen je voor. Maar momenteel logeerden er slechts een paar gasten. De uitbater dacht voorzichtig over de toekomst na, al zag hij de zakelijke hotelgasten niet snel terugkeren. De globalisering kwam tot stilstand, ook in Terborg. De wereld is overal.
 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

Achterhoek