Volledig scherm
Boh Foi Toch © Huntenpop

Boh Foi Toch een van de nieuwe namen voor zaterdagprogramma Huntenpop

ULFT - Huntenpop voegt nieuwe namen toe aan het zaterdagprogramma. Namen die deze jubileumversie ook van de partij zullen zijn, zijn onder andere Boh Foi Toch en de Heideroosjes.  Huntenpop wil voor iedere muziekliefhebber iets hebben. Van stevige rock tot indiefolk, urban, americana en 90’s dance. 

Dertig jaar Huntenpop vier je niet zomaar, bedacht de organisatie. Daarom heeft ze een programma samengesteld van artiesten die de afgelopen jaren al eens eerder een gedenkwaardige show hebben neergezet op het festival.

Boh Foi Toch

Zo is Boh Foi Toch een graag geziene gast op het festival. De Achterhoekse band werd net als Huntenpop in 1989 opgericht en betrad al meerdere keren het podium. Boh Foi Toch staat er dit keer op zaterdag 3 augustus, uiteraard met een mix van texmex, cajun, rock en country in Achterhoeks dialect.

Heideroosjes

Ook de Heideroosjes stonden in de kinderschoenen toen Huntenpop van start ging dertig jaar geleden. Toen het festival twintig jaar bestond, hield de band haar afscheidstour en kwam ze ook langs op Huntenpop. De Heideroosjes traden ook samen met The Offspring op. Ter ere van het 30-jarige bestaan van het festival komen ze voor één keertje terug.

Bevestigde namen

Andere namen die aan het zaterdagprogramma zijn toegevoegd: Danny Vera, 2 Brothers on the  4th Floor, Dansado & de Feestneger, Snow Coats, Broadway Brass, Speciaal Onderwijs, en The Blacktop Symphony.

Al eerder kondigde het festival onder andere Ilse de Lange, Navarone, Kraantje Pappie, Rondé en de Snollebollekes aan.

Het festival vindt dit jaar op 2 en 3 augustus plaats in Ulft. Binnenkort worden er ook namen voor het vrijdagprogramma bekend gemaakt.

Volledig scherm
De Heideroosjes © Huntenpop
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek