Oplaaiende brand in Varsseveld.
Volledig scherm
Oplaaiende brand in Varsseveld. © News United

Brand bij afvalverwerker Ter Horst in Varsseveld laait opnieuw op

video/updateVARSSEVELD - Bij afvalverwerker Ter Horst aan de Kloosterstraat in Varsseveld is donderdagmiddag een zeer grote brand ontstaan. Een afvalberg van ongeveer 1.500 kuub met grijs afval staat in brand. Door de brand zijn grote, zwarte rookwolken ontstaan. 

28 reacties

 • kriticana

  5 jaar geleden
  In plaats van brommers kieken gaan ze naar een brand kiekenRamptoerisme? Of zijn het poggendammers?Bij de lundia brand trok ook het hele dorp er naar toe..lekker verfverdunners en andere vluchtige stoffen inhaleren...maar ja je moet wel op de hoogte blijven en mee kunnen praten,toch?
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Raar dat bijna alle afval verwerkers in Nederland hun bedrijven terrein wel netjes houden en daar breekt ook niet regelmatig brand uit.Het is een grote rot-bende daar op het terrein, ik snap niet dat daar nog geen slot op hek zit.
 • Deurwaarder

  5 jaar geleden
  "Brandweerposten kwamen onder meer uit.." Mobiele kazernes?
 • Bas

  5 jaar geleden
  Jammer reactie, vorige week grote inval gehad en ik lees nog altijd niks over de eventuele fouten die zijn geconstateerd. Iedereen heeft zijn zegje snel klaar, ik ben geen voorstander van ter horst in het centrum maar volgens mij houden ze zich behoorlijk aan de regels... 
 • Bas

  5 jaar geleden
  De controle is al geweest dus uitwissen van sporen lijkt me wat laat.... Gewoon broei in jou en mijn afval, vervelend maar dat gebeurd