Peter van de Wardt tijdens een persconferentie over Laborijn in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter van de Wardt tijdens een persconferentie over Laborijn in 2019. © Jan Ruland van den Brink

Burgemeester verdedigt aanstelling ex-wethouder Van de Wardt bij de nieuwe sociale dienst

GENDRINGEN - De VVD in Oude IJsselstreek heeft ‘ernstige bedenkingen’ bij de benoeming van ex-wethouder Peter van de Wardt bij Stoer, de nieuwe sociale dienst van die gemeente. En de Rooie Vrouwen Oude IJsselstreek heeft met ‘ongeloof en verontwaardiging’ kennisgenomen van zijn aanstelling. Dat hebben ze burgemeester Otwin van Dijk schriftelijk laten weten. 

7 reacties

 • Johannes Sennahoj

  2 maanden geleden
  Nu heb ik toch ook sterk mijn twijfels bij de bestuurlijke competenties van Otwin van Dijk. Onvoorstelbaar. Van de Wardt die de afgelopen jaren compleet disfunctioneerde en incompetentie heeft bewezen wordt nu in een zetel geholpen. Ah, ik snap m, Otwin, vriendjespolitiek en je beloont hem dat ie destijds is opgestapt om jouw pluche te redden! Dit stinkt. En bewondering dat ie snel weer een baan heeft? Haha! Gezien zijn reputatie zou ik m niet in dienst willen hebben. @VVD, onderste steen boven!
 • Ron

  2 maanden geleden
  Dit kan toch niet waar zijn maar het gerucht ging al langer rond dat hij de functie zou gaan bekleden. Ja als je maar een plaat voor de kop hebt toen hij nog bij Wedeo/Laborijn was was hij niet zo geliefd bij de mensen op de werkvloer arrogantie ten top.
 • Rene Willemsen

  2 maanden geleden
  Een ezel stoot zich geen twee keer aan de zelfde steen word er gezegd.Wat DAT betreft had Burgemeester Otwin van gemeente Oude Ijsselstreek ,Peter van der Ward nooit en te nimmer voor deze functie in aanmerking mogen laten komen gezien de blunders en incompetent gedrag in het verleden van van der Ward.Wie heeft er nu een bord voor zijn kop?
 • Paul Jansen

  2 maanden geleden
  Nadat hij zijn incompetentie o.a. op dit terrein zodanig heeft bewezen dat hij moest aftreden als wethouder krijgt hij nu een baan op hetzelfde terrein. Benieuwd hoe zijn sollicitatie is verlopen.
 • HJW Goossen

  2 maanden geleden
  Baantjes carrosel mee genomen uit Den Haag, otwin?

Achterhoek