Het café P8 aan de Varsseveldseweg in Terborg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het café P8 aan de Varsseveldseweg in Terborg. © Jan Ruland van den Brink

Café P8 in Terborg was net open, maar deuren gaan op slot na handgemeen van eigenaar met boa’s

UPDATETERBORG - Het vorige week pas geopende café P8 moet een week dicht omdat de pandeigenaar een handgemeen heeft gehad met twee boa's. Ook was er sprake van belediging, bedreiging en intimidatie, meldt de gemeente.

10 reacties

 • Johan Jansen

  2 maanden geleden
  Laten boa's zich maar gaan richten op parkeerders, die hun auto niet parkeren in de parkeervlakken maar in het openbare groen. ik zie hier voor mijn deur menige auto staan, die voor de helft daarin geparkeerd staan.
 • willem hissink

  2 maanden geleden
  Ik kan me wel vinden in de woorden van de eigenaar. Alhoewel je natuurlijk de handen thuis houdt. Maar zelf mee gemaakt met boa's dat je ff ergens fietst waar het niet hoort je een preek krijgt van lui die een baantje hebben gekregen en meer dan hun halve leven tot 12 uur in bed lagen de roes uit te slapen en noodgedwongen aan het werk moesten. En je al 40 jaar voor hun werkt en die willen iets zeggen dan .kansloze figuren.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Als ondernemer van een horeca gelegenheid is het vrijwel onmogelijk om als politie agent tussen de gasten te gaan staan om ze op de corona regeltjes te wijzen , een beetje BOA cq Handhaver met beide benen op de grond zal dit begrijpen , maar tegenwoordig loopt er van alles in uniform rond dat er alleen op uit is te laten zien wat voor macht en invloed ze hebben met dat uniform aan , in het burger leven zijn het vaak zielige figuren die nergens een baan kunnen krijgen , dit is dus hun wraak..
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Als je open gaat als horecabedrijf dien je wel de regels te kennen En wat voor een ander geldt, geldt ook voor jou toch? En als er staat max. zoveel personen, jammer dan, zitten, moet overal, dus ook daar. Mooi een paar weken dicht, leermomentje! En houd je handen thuis En nu spijt, spijt is iets wal altijd te laat komt...............
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  Beledigen,bedreigingen en intimidatie, dan komt deze kroeg goed weg met deze korte sluiting. Strafzaak en strafblad voor eigenaar kan met de Bibob op de achtergrond zomaar de vergunning kosten.

Achterhoek