Volledig scherm
Politie bij café Veels in de Deurvorststraat in Ulft. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Café Veels in Ulft moet sluiten van burgemeester na vondst softdrugs

ULFT - Het Ulftse café Veels moet voor drie maanden sluiten, nadat daar donderdagavond softdrugs zijn gevonden. Agenten deden donderdagavond een inval in de kroeg aan de Deurvorststraat en namen daarbij contant geld en softdrugs - waaronder wiet - in beslag.

Burgemeester Otwin van Dijk van de gemeente Oude IJsselstreek heeft daarom besloten dat het café voor drie maanden dicht moet, zo maakte de gemeente vrijdagavond bekend. De gemeente heeft de deur van de kroeg inmiddels verzegeld. 

Naar verluidt is de eigenaar van café Veels in de Deurvorststraat opgepakt. Een woordvoerder van de politie wilde vrijdag enkel bevestigen dat een medewerker is aangehouden. Deze man zit nog vast. Reden voor de inval in de kroeg is een onderzoek naar drugshandel, zo liet de politie vrijdag weten. Tijdens de inval was er niemand in het café aanwezig.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Door app Ongehinderd kan Roy ondanks zijn handicap weer uitgaan zonder nare verrassingen

    Door app Ongehin­derd kan Roy ondanks zijn handicap weer uitgaan zonder nare verrassin­gen

    GENDRINGEN - Alles wat gehandicapten willen weten over de toegankelijkheid van voorzieningen als winkels, restaurants en bibliotheken in Oude IJsselstreek kunnen ze opzoeken met de app Ongehinderd. De gemeente is de eerste in de regio die meedoet aan de app. Mede op initiatief van de inclusiewerkgroep van Oude IJsselstreek die probeert van de gemeente de meest toegankelijke van Nederland te maken.

Achterhoek