Dag en nacht sporten in Varsseveld na overname failliete sportschool

VARSSEVELD - Wie midden in de nacht op de loopband of de roeimachine wil, kan straks terecht bij de opvolger van sportschool Fit in Varsseveld.

Volledig scherm
Remge Vink en Anouk Knufing voor de vestiging van Fit in Varsseveld. © PR

Deze fitnessclub, die vorige week failliet ging, heeft een nieuwe eigenaar en wordt begin volgend jaar omgetoverd tot een Anytime Fitness. Die heeft als formule dat sporten 24 uur per dag, zeven dagen in de week mogelijk is.

De nieuwe eigenaar is Remge Vink uit Hengelo, die het Varsseveldse fitnesscentrum overneemt samen met Anouk Knufing. Hiermee breidt Vink zijn sportschoolimperium verder uit, want de Achterhoeker is ook al eigenaar van AeroFitt met clubs in Hengelo, Zelhem, Zutphen, Didam en Duiven.

Vink zegt dat alle twintig medewerkers van de Varsseveldse vestiging in dienst blijven. ,,Er is geen sprake van gedwongen ontslagen”, zegt hij. ,,De komende tijd gaan we met iedereen individueel praten om de wensen aan te horen en te bekijken of ze in het nieuwe jaar meewillen naar Anytime.”

Vierde vestiging Anytime van Vink

De Varsseveldse vestiging van Anytime wordt de vierde van Vink, want het komende jaar opent hij al drie vestigingen van de 24-uurssportschool in Doetinchem, Zutphen en Arnhem. Dat brengt het totaal aantal fitnessclubs waarvan Vink eigenaar is op negen. En hij sluit niet uit dat er meer bij komt. ,,Mijn ogen en oren blijven open voor uitbreiding in de Achterhoek en Liemers”, zegt hij.

In Varsseveld verandert de komende tijd weinig, het sportcentrum blijft gewoon open. Als het Anytime Fitness wordt, per 1 januari, wordt de club verbouwd en vernieuwd. Er komt onder meer nieuwe apparatuur met de nieuwste technologie, bijvoorbeeld tv met Netflix en social mediakanalen. Ook is er een persoonlijke trainingsapp voor sporters.

Leden kunnen er vanaf dat moment 24 uur per dag, zeven dagen in de week sporten. Dat kan ook bij andere Anytime-clubs, in de Achterhoek zitten deze in Groenlo en Neede en vanaf komend jaar dus ook in Doetinchem en Zutphen.

Achterhoek