Volledig scherm
© ANP Kippa

Dansende Humberto Tan inspireert jonge Achterhoekers (video)

ULFT - „Geluk is dat je kansen herkent op het moment dat ze langs komen, en dat je er klaar voor bent om die dan ook te pakken. Ga op zoek naar je passies, stel vragen en blijf nieuwsgierig." Die levenswijsheden hield presentator Humberto Tan vrijdagochtend de bezoekers van de Talententuin 2016 voor.

Het evenement bij DRU-fabriek en ICER in Ulft dat voor de vierde keer georganiseerd werd, trok dit keer meer dan 800 bezoekers.

Die konden er terecht voor workshops, voor het kennismaken met innovatieve bedrijven en ondernemers uit de Achterhoek en om te netwerken.

RTL Late Night
De succesvolle RTL-presentator vertelde wat hem inspireerde, en hoe belangrijk het is om open te staan voor nieuwe ontwikkelingen. „Toen ik vier jaar geleden met mijn show begon geloofde niemand in het concept van een late talkshow met één presentator en entertainment erbij."

Daarna interviewde hij vijf jonge Achterhoekers die opvielen: Theo Lurvink, Suzanne Ruesink, Leonie Dijkhof, Jimmy Gies en Jouke Lavalaye.

Dansen
Naast adviezen op zakelijk vlak, had Tan ook adviezen op het gebied van de liefde. Volgens de populaire presentator is dansen de sleutel tot succes bij de vrouwen. „Het kan een simpele stap-sluit zijn, je hoeft niet goed te dansen!"

Meer over de Talententuin 2016 en Humberto Tan in de papieren De Gelderlander, editie Achterhoek, of via onze e-paper.

Bekijk hieronder een video van een dansende Humberto Tan

via YouTube Capture

Achterhoek