De familie De Waal in vol ornaat bij de spandoeken in de tuin.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie De Waal in vol ornaat bij de spandoeken in de tuin. © Jan Ruland van den Brink

Deze familie is na lange strijd eindelijk van stempel fraudeur af: ‘Belastingdienst hijgt niet meer in onze nek’

WESTENDORP - Het is officieel: de familie De Waal uit Westendorp is eindelijk van het stempel fraudeur af. Na liefst tien jaar. Ongewild behoorden Kristel, René en hun negen kinderen tot de hoofdpersonen van de toeslagenaffaire, die leidde tot het aftreden van het kabinet.

17 reacties

 • Lisa visser

  3 weken geleden
  Het is de staat zijn plicht om controle te moeten uitvoeren naar niet kloppende aanvragen! Tenslotte is het geld opgebracht door belasting betalende nederlanders. Het stempel " fraudeur" kregen ze omdat de aanvraag niet klopte! Ze zeuren en piepen nu enorm maar voor opvoeden zijn ze afhankelijk van toeslagen?! Van gemeenschapgeld dus! Ondanks dat ze naar eigen zeggen weinig geld hadden kregen ze nog meer kinderen... En bescherm je kinderen in plaats ze volledig in beeld op de foto te zetten!
 • af Keuben

  1 maand geleden
  Aan @ Monigue Masselink, Welke "extra" Inkomsten heeft dit gezin ontvangen? Het gehele parlement ,van oppositie (links of rechts) tot en met voltallige kabinet heb ik niet gehoord afgelopen dinsdag in de kamer over generen "Extra" inkomsten. Jij bedoelt kindertoeslagenwet die burgers terug moesten betalen doordat deze als fraudeurs werden bestempelt, per saldo heeft bovenstaand gezin GEEN "extra inkomsten" mijn bewoording kindertoeslag ontvangen. de Staat versus Monique wie er heeft gelijk??
 • Monique Masselink

  1 maand geleden
  Extra inkomsten lijkt mij. Schandalig, zorg zelf voor je kinderen
 • af Keuben

  1 maand geleden
  Aan @ Uw Buurman, de Ruttedoctrine komt voort, doordat Lodewijk Asscher diegene was die de kamer onvolledig en onjuist heet geïnformeerd, begrijp ik dit goed, vindt u dat echt?
 • af Keuben

  1 maand geleden
  @ UW Buurman, natuurlijk was het Assher en zijn ambtenaren die hiervan verantwoordelijk is/http://was.Nu Assher van het politieke toneel is verdwenen(voorlopig en hopelijk voor altijd en eeuwig) is dit structureel ongekende probleem met gigantische misstanden in één keer opgelost, toch? uw hoofdverantwoordelijke is opgestapt. blijft de vraag, waarom de onderzoek t's commissie ook Rutte heeft verhoord!!!! (en anderen) als hij toch niet (mede)verantwoordelijk is, volgens u
 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Achterhoek