Enkele van de geiten in de wei bij Kinderboerderij Engbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele van de geiten in de wei bij Kinderboerderij Engbergen. © PR

Deze kinderboerderij zet dieren achter slot en grendel: ‘Voor de wolf zijn wij een snoepwinkel’

GENDRINGEN - De schapen, geiten en alpaca’s bij kinderboerderij Engbergen in Gendringen worden voorlopig ’s avonds en ’s nachts binnen gezet. Beheerder Henry Ketelaar zegt niet anders te kunnen om de dieren te beschermen tegen de wolf.

9 reacties

 • Jules Vismale

  2 maanden geleden
  @Hennie Heijnen, gaat deze vlieger ook op voor allerlei menselijk geboefte die kinderen aanvallen in Nederland? Hen mag je niet afschieten en blijkbaar denken sommigen zelfs nog dat als zij rustig in de vrije natuur rondwandelen dat ze daar ook afval mogen neergooien, planten en bomen beschadigen, wilde dieren opjagen, honden overal landen loslopen of zelfs ruzie gaan maken met anderen die daar commentaar op geven. In Roodkapje geloof ik allang niet meer!
 • André Thuis

  2 maanden geleden
  Veel vreemde opmerkingen hier. De wolf "hoort" hier niet, waarom jij wel? Alpaca`s, typisch achterhoekse dieren? Doe ff gewoon. En Henny, wees niet bang, de wolf is banger voor de mens als .....andersom.
 • Guus Smolders

  2 maanden geleden
  Eerdaags moet alle vee achter slot en grendel, als de milieulobby met hun D66 wolf maar gelijk heeft. Wat een heerlijk beleid weer.
 • C Schaafman

  2 maanden geleden
  @Robin Mulder. Alpaca's (die op deze kinderboerderij te vinden zijn) 'horen' hier ook niet. Dus waarom het ene wel en het andere niet accepteren?
 • A. Busser

  2 maanden geleden
  Robin Mulder, een kinder boerderij is wel natuurlijk...?