Door dit afval gaan koeien dood in Voorst

videoVOORST - Met een emmer in de hand stapte boerin Wilma Roelofs uit Voorst onlangs over de draad van de wei langs de Engbergseweg, om zwerfvuil op te ruimen. De emmer was in minder dan tien minuten gevuld. ,,Ik bleef maar proppen. Toen heb ik maar een zak gehaald. Ook die zat zo vol’’, zegt Roelofs.

15 reacties

 • Willemien

  3 jaar geleden
  Toch triest dat een dier zò moet leiden door ons gemakzucht en onverschilligheid!!! Mensen voedt je kinderen goed op en geef zelf het goede voorbeeld!!!  Als iedereen eens een paar dingen opraapt en het deponeerd  in de daarvoor bestemde containers ...kleine moeite en het geeft een goed gevoel want zo kun je wèl wat doen voor het milieu!! SUCCES.
 • J H N Versluis

  3 jaar geleden
  Zet al die mensen in die een taakstraf hebben gekregen, is N L weer mooi schoon.
 • Voortwis

  3 jaar geleden
  Jaja, en dan ook elke 100 m een agent zeker? Loslopende honden en hondenpoep is al niet te behappen! Trouwens ook gevaarlijk voor rundvee: neospora.
 • Voortwis

  3 jaar geleden
  Niet even meegenomen?
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Henk noemt schoolgaande jeugd en volwassenen, lees zijn hele reactie en niet alleen de eerste 3 regels. 
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Achterhoek