Volledig scherm
Ongeluk op de Terborgseweg-N317. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Drie gewonden bij frontale botsing Terborgseweg-N317

BREEDENBROEK – Bij een frontale botsing op de Terborgseweg-N317 in Breedenbroek zijn woensdag drie personen gewond geraakt. Ze zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 11.47 uur. Een van de twee betrokken auto's kwam op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal tegen de andere. De brandweer moest een van de twee auto's openknippen om de inzittenden te bevrijden.

Beide auto's raakten zwaar beschadigd en moesten worden weg gesleept. Een rijbaan werd afgesloten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

    In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

    LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.

Achterhoek