Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Fair voor mensen met een lege portemonnee

ULFT - Het woord armoede gebruiken de organisatoren liever niet. Want: te negatief. Het evenement ‘Doe mee, verzilver je moment’ is echter wel meer dan een gezellige herfstfair in de SSP-hal in Ulft.

5 reacties

 • theo

  4 jaar geleden
  Hier maken we de grootste fout mensen aan werk helpen oké, maar dan moet je ze wel een redelijk salaris laten verdienen anders helpt het niet als je van 1000 euro uitkering moet leven en het lukt niet  moet je zorgen dat die mensen wat meer kunnen verdienen zodat ze uit dat dal kunnen kruipen anders heeft het geen zin.Ze moeten er aan verdienen werk moet lonen en niet voor je uitkering dat heeft geen zin behalve dan voor de genen die er flink aan verdienen en  al die subsidies die de bedrijven er voor krijgen moeten niet in eigen zak maar aan de mensen die er voor werken.
 • theo

  4 jaar geleden
  Hoe dan Christiaan door ze voor hun uitkering te laten werken schiet toch niet op of wel dit is praat van iemand die zelf genoeg heeft
 • theo

  4 jaar geleden
  Het is gewoon een schande dat armoe nog bestaat in dit land ze moeten zich in den Haag doodschamen en maar weggeven naar Europa 
 • christiaan

  4 jaar geleden
  Het is aan de andere kant ook wel lekker makkelijk om de verantwoording bij anderen ('de rijken')  te leggen en niet bij jezelf. Dat is nu juist het mooie van deze herfstfair, mensen inspireren om zelf de draad (weer) op te pakken en dan samen met mensen/organisaties die mogelijkheden hebben weer een stap vooruit te zetten.
 • Astrid

  4 jaar geleden
  Wel interessant dat de verantwoordelijkheid voor het feit dat steeds meer mensen het moeilijk hebben, bij die mensen zelf wordt gelegd. We weten allemaal wie het geld bij de armen weghaalt om het naar de rijken te brengen. Ook interessant dat degenen die niet meer mee willen doen met die huichelarij in deze geldgecentreerde samenleving, uitgenodigd worden om lekker gratis werk te gaan doen.