Familie De Waal uit Westendorp.
Volledig scherm
PREMIUM
Familie De Waal uit Westendorp. © Marjan Laban

Familie al tien jaar in gevecht met fiscus: ‘We hebben gelijk gekregen, maar zijn geen steek verder gekomen’

WESTENDORP - Een geschil met de Belastingdienst houdt een groot Achterhoeks gezin al zo’n tien jaar in een wurggreep. Ze zijn een van de slachtoffers van de toeslagenaffaire.

25 reacties

 • Ben Jansen

  2 jaar geleden
  Lijkt wel jaloezie... Ofwel schoenmaker blijf bij je leest en lever commentaar op waar het écht over gaat. De maffiose en mensonterende oplichtingspraktijken van de incasseringsmaatschappijBelastingdienst bv.. 
 • Ben Jansen

  2 jaar geleden
  Dat klopt maar onze "vriend" Rutte duikt overal weg... zodra het penibel wordt. Excuses komen pas als het boeltje niet meer te redden valt. Krokodillentranen. 
 • Ben Jansen

  2 jaar geleden
  Wat weet u hiervan? Weet u meer? Een oordeel is nel gemaakt.... Houdt uzelf bij de feiten in uw commentaar. 
 • WillemW

  2 jaar geleden
  Complete waanzin, dit is dermate misdadig dat hiervoor ambtenaren persoonlijk terecht zouden moeten staan.Ik ben zo ontzettend klaar met de ambtenarij en politiek: de schandalen en stommigheden volgens elkaar in noodtempo op: aan de ene kant worden burgers afgeknepen, aan de andere kant wordt geld over de balk gesmeten. Ik kan hiervan legio voorbeelden noemen; op gemeentelijk, landelijk en Europees niveau. Leefde Pim Fortuyn nog maar: die had tenminste de durf om zaken aan de kaak te stellen plus de intelligentie om oplossingen en vebeteringen aan te dragen!
 • jaapria

  2 jaar geleden
  Kun je mij misschien uitleggen wat dat met deze zaak te maken heeft.. of ze nou 10 of 20 kinderen hebben doet helemaal niet ter zake, van falende belasting dienst is hier sprake

Achterhoek