Op de Ovatonde in Nijmegen-Noord wacht de politie boeren uit de Achterhoek op die een brief willen bezorgen aan ‘stikstrofstrijder’ Johan Vollenbroek uit Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Ovatonde in Nijmegen-Noord wacht de politie boeren uit de Achterhoek op die een brief willen bezorgen aan ‘stikstrofstrijder’ Johan Vollenbroek uit Nijmegen. © Paul Rapp

Felle discussie tussen boeren en ‘stikstofstrijder’ Vollenbroek onder toeziend oog politie in Nijmegen-Noord

TERUGLEZENVARSSEVELD/ NIJMEGEN - Achterhoekse boeren zijn dinsdagavond onderweg naar Nijmegen om daar een brief te bezorgen bij Johan Vollenbroek. Bij Varsseveld zijn de boeren met tussen de 130 en 150 trekkers vertrokken naar het huis van Vollenbroek in de Waalstad, waar ze hem duidelijk willen maken dat de boeren vooral door hem in de problemen zijn gekomen.

134 reacties

 • Cattig

  1 jaar geleden
  Voor  de minners:  Hebben jullie Jetten gehoord toen die zogenaamde wereld verbeteraars de stallen binnendrongen, waardoor zij huisvrede breuk pleegden!. Hebben wij  het echt over privacy van onze boeren en deze stikstof leurder zijn privé  adres?  die  ook maar  uit zijn nek lult. Pliene  ga lekker je gang,maar appels en peren ik vind ik toch  het heerlijkst vooral als die van Nederlandse bodem komt
 • Manmanman

  1 jaar geleden
  Waarom zou je stoppen met eten?
 • Walrave

  1 jaar geleden
  Je weet dat de veevoer vol soja zit die op land groeit waar oerwoud van af gebrand is toch? Nederlands vee ondersteund het soja teelt in Brazilië. De stikstof crisis heeft niks met het groeien van gewassen te maken.
 • Walrave

  1 jaar geleden
  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2321912-een-derde-van-al-het-eu-geld-gaat-naar-landbouw-is-dat-niet-te-veel.html
 • Plienie

  1 jaar geleden
  Ja ja, strandjes waren begaanbaar. Je kon alleen geen voet in de Waal zetten. Die was zó smerig.

Achterhoek