Volledig scherm
Drukte op Huntenpop © DG

Festivalgangers genieten van Huntenpop in Ulft (video)

ULFT - Het tweedaagse muziekfestival Huntenpop op het DRU-park in Ulft is in volle gang. Bezoekers genieten vandaag van optredens op zes verschillende podia. Onder andere Nielson, Dotan en Jett Rebel treden op. Ook Fresku en Paul Elstak zijn van de partij.

De headliner van het Achterhoekse festival vormt de Haagse rockband Golden Earring. De oudste nog bestaande rockband van Nederland betreedt vanavond om half tien het podium.

20.000 bezoekers
Op het festivalterrein heerst aan het eind van de middag een gezellige sfeer. De zon schijnt niet, maar Huntenpop houdt het voorlopig in ieder geval droog. Het festival met ruim 20.000 bezoekers is gemakkelijk te bereiken. Van files of wachtrijen is geen sprake.

Huntenpop begon vrijdagavond al. Toen gaf onder andere Vannstein, een tributeband van de Duitse metalband Rammstein, acte de présence. Het festival eindigt rond middernacht.

Volledig scherm
Huntenpop © DG
Ruim 20.000 bezoekers hebben zich vrijdag en zaterdag vermaakt op de 27e editie van Huntenpop. Het festival opende donderdagavond voor het eerst de toegangspoorten van de camping, maar ging vrijdag officieel van start met de Optimaal FM Tribute Night. Zaterdag betraden onder meer Nielson en Lucas Hamming het podium in Ulft.

Achterhoek