Francis Keizer met haar zoontje Frenkie bij een elektrische speelgoedauto in de bedrijfshal in Varsseveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Francis Keizer met haar zoontje Frenkie bij een elektrische speelgoedauto in de bedrijfshal in Varsseveld. © theo kock persfotografie

Francis verkoopt nu de autootjes waar ze zelf van droomde

DOETINCHEM/ VARSSEVELD - Trappen is niet nodig in de autootjes die Kars Toys verkoopt. Het assortiment van de onlangs gelanceerde webshop bestaat namelijk uit elektrische speelgoedauto’s en zogeheten bumpercars.

11 reacties

 • HJW Goossen

  1 maand geleden
  Ja sina geef ze een hoepel en een tol . Das pas lol !!!
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Het mag wat kosten tegenwoordig ze zijn nu al nergens blij meer mee.Zo jammer voor de kinderen zelf,maar verwent ze maar lekker.Ze kiezen het duurste cadeau en krijgen het!!
 • Sierd de Vos

  1 maand geleden
  Iedereen hieronder is zo links als de pest, maar rijden waarschijnlijk wel in een vervuilende youngtimer. Volgens mij bepaalt iemand zelf wat hij/zij met hun eigen geld doet.
 • HJW Goossen

  1 maand geleden
  Hebben zelf natuurlijk geen auto en doen alles op de fiets . Mijn kleindochter en buurt kinderen hebben er enorm plezier mee gehad in hun spel net als klimen ,skeeleren steppen ,fietsen, rennen schommelen en wat kinderen zoal spelen. Wat een beter weters,
 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  @adriaan zullen we er een goudenketting bij doen?
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  10

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Achterhoek