Francis Keizer met haar zoontje Frenkie bij een elektrische speelgoedauto in de bedrijfshal in Varsseveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Francis Keizer met haar zoontje Frenkie bij een elektrische speelgoedauto in de bedrijfshal in Varsseveld. © theo kock persfotografie

Francis verkoopt nu de autootjes waar ze zelf van droomde

DOETINCHEM/ VARSSEVELD - Trappen is niet nodig in de autootjes die Kars Toys verkoopt. Het assortiment van de onlangs gelanceerde webshop bestaat namelijk uit elektrische speelgoedauto’s en zogeheten bumpercars.

10 reacties

 • HJW Goossen

  1 jaar geleden
  Ja sina geef ze een hoepel en een tol . Das pas lol !!!
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Het mag wat kosten tegenwoordig ze zijn nu al nergens blij meer mee.Zo jammer voor de kinderen zelf,maar verwent ze maar lekker.Ze kiezen het duurste cadeau en krijgen het!!
 • Sierd de Vos

  1 jaar geleden
  Iedereen hieronder is zo links als de pest, maar rijden waarschijnlijk wel in een vervuilende youngtimer. Volgens mij bepaalt iemand zelf wat hij/zij met hun eigen geld doet.
 • HJW Goossen

  1 jaar geleden
  Hebben zelf natuurlijk geen auto en doen alles op de fiets . Mijn kleindochter en buurt kinderen hebben er enorm plezier mee gehad in hun spel net als klimen ,skeeleren steppen ,fietsen, rennen schommelen en wat kinderen zoal spelen. Wat een beter weters,
 • Marjan hutten

  1 jaar geleden
  @adriaan zullen we er een goudenketting bij doen?
 1. Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll
  PREMIUM

  Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll

  Het was derby day in de topdivsie A voor vrouwen. De zes Twentse teams op het een na hoogste niveau namen het tegen elkaar op. Daarbij waren er zeges voor Devoko, Apollo 8 2 en Rivo Rijssen. Verder zorgden de vrouwen van Kerkemeijer Gemini voor een stunt bij koploper WSV en leed Kuipers Flevoll een zeldzame nederlaag. Bij de mannen maakte Webton Hengelo geen fout tegen Olhaco, terwijl het spannend blijft in de derde divisie A.