Verpleeghuispersoneel uit de Achterhoek is al wel gevaccineerd, zoals hier Kim Stemerdink van Marga Klompé, maar medewerkers in de thuiszorg nog niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Verpleeghuispersoneel uit de Achterhoek is al wel gevaccineerd, zoals hier Kim Stemerdink van Marga Klompé, maar medewerkers in de thuiszorg nog niet. © Rob Voss

Frustratie bij thuiszorgers over voordringen bij coronaprik: ‘Onaanvaardbaar, onbegrijpelijk en onethisch’

VARSSEVELD - Hoe kan het dat werknemers in de huishoudelijke hulp in het westen des lands al een coronavaccinatie hebben gehad, terwijl thuiszorgpersoneel van Sensire nog steeds aan het wachten is?

12 reacties

 • Karin Spruijt

  1 week geleden
  De 85+, de opgenomen patiënten binnen de GGZ (vergelijkbaar met mensen opgenomen in zorginstellingen) zijn nog steeds niet gevaccineerd en schuiven ook steeds op. En dat terwijl het hier om kwetsbare mensen gaat die in de thuissituatie al wel gevaccineerd zijn/ worden. Deze opgenomen mensen kunnen niet kiezen wie ze binnen laten, met wie ze in contact komen. En toch staat deze groep Nederlanders weer achterin de rij.
 • JWM Gardeniers

  1 week geleden
  Dit “sociale” land heeft als nieuwe motto: ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken. De hoogriscogroep “65+&ziek” komt maar mondjesmaat aan de beurt. Beetje dweilen met de kraan open.
 • Johan Derksen

  1 week geleden
  hoe kan het dat chronisch zieken steeds verder naar achteren worden geschoven
 • Mattie Veld

  1 week geleden
  Ik zou best langer willen wachten als dat helpt, maar ik ben bang dat die prik dan nog niet op de goede plaats terecht komt. Veel mensen zijn ronduit egoïstisch.
 • Ej gerritsen

  1 week geleden
  Wij wonen in het oosten van het land. Waarschijnlijk zijn wij voor het westen 2e of 3e rangs
 1. Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe
  Play

  Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe

 2. Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen
  Play

  Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen

Achterhoek