Familie De Waal uit Westendorp.
Volledig scherm
PREMIUM
Familie De Waal uit Westendorp. © Marjan Laban

Gedupeerde moeder over vernietigend rapport toeslagenaffaire: ‘Dit heeft ons tien jaar van ons leven gekost, sorry is niet genoeg’

WESTENDORP - Met een ‘sorry’ komen premier Mark Rutte, minister Eric Wiebes en voormalig minister Lodewijk Asscher niet weg, als het aan Kristel de Waal ligt, moeder van negen kinderen uit het Achterhoekse Westendorp. ,,Opstappen”, zegt De Waal over de ministers die onder vuur liggen door het vernietigende rapport over de toeslagenaffaire dat donderdag naar buiten kwam.

12 reacties

 • C Schaafman

  2 jaar geleden
  'Nou, we wonen hier niet ver van de grens, dus is het zo raar dat mijn gastouder uit Isselburg komt?' Een beetje wel ja. Van Westendorp naar de grens is nog wel een stukkie rijden en daarbij rij je toch aardig wat kinderopvangplekken, gastouder(bureaus) voorbij. Waarom helemaal naar Duitsland? Daar ben ik wel nieuwsgierig naar.
 • Ernems recht

  2 jaar geleden
  He ja joh heb je al niet echt veel geld en je financiële situatie is ook al niet je van het,neem Er nog een paar kinderen bij lijkt me verstandig.
 • Daan Janssen

  2 jaar geleden
  Wanneer gaan we het eens doen zoals het hoort? Geen toeslagen, maar milieubelasting per kind? Daar zit een partij CO2-uitstoot achter..
 • P.L. Derksen

  2 jaar geleden
  Aftreden is voor de verantwoordelijke bedriegers en leugenaars niet genoeg. Zo eenvoudig mogen ze daar niet mee weg komen. Ontslag op staande voet en geen enkele compensatie of wachtgeldregeling is wel het minste. Vervolgens voor de strafrechter om persoonlijk boete te doen.
 • Lisa visser

  2 jaar geleden
  Toeslagen allemaal stoppen en loonbelasting omlaag! Wanneer je kinderen neemt/ krijgt moet/ kun je er zelf voor kunnen zorgen.