Hengelose koe Zwaantje 12 zet drieling op de wereld: ‘Dit hebben we nog nooit meegemaakt’

VideoHENGELO - Een bijzondere gebeurtenis op de boerderij van Winand Groot Roessink deze week. Koe Zwaantje 12 kreeg niet één, niet twee, maar drie kalfjes. ,,Dit hebben we nog nooit meegemaakt”, zegt de trotse boer.

9 reacties

 • Wilco Rorijs

  4 maanden geleden
  @ Mevrouw Hutten: Als U nu zelf ook geen kinderen had (genomen), dan heeft recht van spreken en had U zich nu ook geen zorgen hoeven te maken over de (milieu) toekomst van uw kleinkinderen. Dus U bent zelf mede veroorzaker van het “teveel”. 😉
 • Gerard Schuurman

  4 maanden geleden
  Het is bekend dat mevrouw M. Hutten wat tegen boeren heeft. Zo ook haar negatieve reactie op die sfeeractie met 30 verlichte tractoren, afgelopen zaterdagavond langs verzorgingshuizen in Winterswijk. Als er wat over boeren in de krant staat, meteen het milieu en aandachttrekkerij erbij halen. Blijf bij het onderwerp in de krant.
 • M.J. Jansen

  4 maanden geleden
  Mevrouw hutten succes.
 • J. Kool

  4 maanden geleden
  Gefeliciteerd Zwaantje 12, Voornamelijk karnemelkdrinkers aan de reacties te zien. Succes Winand en familie, Groeten uut Hengel
 • A Geurts

  4 maanden geleden
  @Marjan hutten, u wilt dus minder stikstof, (wat een verzonnen iets is) oke, doen we driekwart dieren weg, hiervoor komt in de plaats, nog meer bebouwing op het platteland, nog meer industrie, nog meer mensen, dus stop eens met dat dom stikstof gelul.

Achterhoek