Archieffoto: Manager Yvonne van der Meulen  Reuver en chefkok Remco Vosseberg in het herkenbare Roode Leeuwinterieur.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto: Manager Yvonne van der Meulen Reuver en chefkok Remco Vosseberg in het herkenbare Roode Leeuwinterieur. © theo kock

Hotel De Roode Leeuw

Column Jonah FalkeVoor een interview moest ik in hotel De Roode Leeuw in Terborg zijn. Een donkerbruin etablissement zoals er duizenden zijn, met dik tapijt en vriendelijke medewerkers. Het is makkelijk om je er thuis te voelen, want velen gingen je voor. Maar momenteel logeerden er slechts een paar gasten. De uitbater dacht voorzichtig over de toekomst na, al zag hij de zakelijke hotelgasten niet snel terugkeren. De globalisering kwam tot stilstand, ook in Terborg. De wereld is overal.

  1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
    Play

    Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

  2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
    Play

    Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

Achterhoek