Huis Landfort in Megchelen
Volledig scherm
PREMIUM
Huis Landfort in Megchelen © Jan Ruland van den Brink

Huis Landfort wordt het ‘Keukenhof van de Achterhoek’

MEGCHELEN – De renovatie van Huis Landfort in Megchelen is bijna klaar. In 2019 begon de nieuwe eigenaar met de restauratie, door het opnieuw bouwen van het koetshuis dat aan het eind van WO2 werd vernield.

1 reactie

 • Silvia Stevens

  1 jaar geleden
  Silvia Stevens Wat gaaf, ik woonde daar over de grens in Millingen am meer. En ben vaak daar gaan fietsen met mijn vader. Ik vond het altijd mooi. Mijn zegen heeft hij het is prachtig gelegen en zo sprookjes achtig.
 1. Meer stikstof in Oost-Nederlandse natuur volgens vernieuwde rekenmethode: ‘Ronduit bizar’
  PREMIUM
  83

  Meer stikstof in Oost-Nederland­se natuur volgens vernieuwde rekenmetho­de: ‘Ronduit bizar’

  De veronderstelde stikstofneerslag op verschillende Oost-Nederlandse natuurgebieden is volgens gezondheidsinstituut RIVM hoger dan tot dusver werd gedacht. Dit blijkt uit de nieuwste versie van het rekenmodel Aerius. Dat wordt gebruikt om de invloed van stikstof op de natuur te berekenen. Voor het verlenen van vergunningen en de aanpak van piekbelasters kan dit gevolgen hebben.
 2. Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll
  PREMIUM

  Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll

  Het was derby day in de topdivsie A voor vrouwen. De zes Twentse teams op het een na hoogste niveau namen het tegen elkaar op. Daarbij waren er zeges voor Devoko, Apollo 8 2 en Rivo Rijssen. Verder zorgden de vrouwen van Kerkemeijer Gemini voor een stunt bij koploper WSV en leed Kuipers Flevoll een zeldzame nederlaag. Bij de mannen maakte Webton Hengelo geen fout tegen Olhaco, terwijl het spannend blijft in de derde divisie A.