Volledig scherm
PREMIUM
Een jonge vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag halfnaakt gevonden in een weiland in de buurt van De Radstake. Daar was het Hakken en Hengstenbal bezig of net afgelopen. De politie onderzoekt of sprake is van een zedenmisdrijf. © Jan Ruland van den Brink

Jonge vrouw ligt halfnaakt in weiland na festival: jongen vast voor mogelijk zedenmisdrijf

HEELWEG - Een minderjarige jongen zit vast nadat afgelopen weekend een jonge vrouw deels ontkleed is gevonden in een weiland nabij De Radstake in Heelweg. De politie onderzoekt of sprake is van een zedenmisdrijf.

De jonge vrouw werd in de nacht van zaterdag op zondag halfnaakt gevonden in een weiland in de buurt van de uitgaansgelegenheid langs de N18. Daar was het Hakken en Hengstenbal bezig of net afgelopen.

Agenten kregen die bewuste nacht een melding van een mogelijk zedenmisdrijf en zijn daar volgens een politiewoordvoerder ‘direct op af gegaan’. ,,Ter plaatse werd niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Omdat een zedenzaak niet uitgesloten kon worden, is een minderjarige jongen aangehouden”, aldus de woordvoerder.

Uit het eerste onderzoek in en rond De Radstake bleek namelijk dat de minderjarige jongen bij de vrouw zou zijn geweest, aldus de politie. Daarop is hij gearresteerd. De jongen is in de cel gezet en zit nog vast.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek