Volledig scherm
PREMIUM
Ewout Wessels ‘vermoordt’ Richard Elbers. Theo Soontiëns en Els Bakker kijken toe. © theo kock persfotografie

Laatste moordspel Project M in Terborg in middeleeuwse sfeer

TERBORG - Een van de deelnemers aan Project M in Terborg is al bekend. Hij kan echter weinig speurwerk verrichten. Richard Elbers speelt dit jaar, in middeleeuwse kledij, het lijk.

Met een bijzondere editie in middeleeuwse sfeer is het voor de laatste keer dat Project M Terborg een weekend lang in de ban houdt. Het jubilerende stadje is in september weer het decor van een moordverhaal, aan de deelnemers van Project M de taak om uit te zoeken wat er is gebeurd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Door app Ongehinderd kan Roy ondanks zijn handicap weer uitgaan zonder nare verrassingen

    Door app Ongehin­derd kan Roy ondanks zijn handicap weer uitgaan zonder nare verrassin­gen

    GENDRINGEN - Alles wat gehandicapten willen weten over de toegankelijkheid van voorzieningen als winkels, restaurants en bibliotheken in Oude IJsselstreek kunnen ze opzoeken met de app Ongehinderd. De gemeente is de eerste in de regio die meedoet aan de app. Mede op initiatief van de inclusiewerkgroep van Oude IJsselstreek die probeert van de gemeente de meest toegankelijke van Nederland te maken.

Achterhoek