Een beschonken feestganger kwam een dag na het stelen van een verkeersbord in Gendringen tot inkeer en bracht het bord - beplakt met een spijtbetuiging - netjes terug naar de plaats van herkomst.
Volledig scherm
Een beschonken feestganger kwam een dag na het stelen van een verkeersbord in Gendringen tot inkeer en bracht het bord - beplakt met een spijtbetuiging - netjes terug naar de plaats van herkomst. © R Kuijper

Lol! Dronkenlap brengt verkeersbord terug: ‘Spijt toen alcoholische versnaperingen uitgewerkt waren’

GENDRINGEN - Soms doe je dingen in een beschonken toestand waar je de volgende dag spijt van hebt. Het gebeurde een feestganger die afgelopen weekend de bloemetjes buiten had gezet in Gendringen.

2 reacties

 • Jessica Berends

  4 weken geleden
  We doen allemaal wel eens iets stoms. Als we het allemaal ook zelf inzien en netjes zelf weer oplossen, zoals hier, wordt de wereld een stuk mooier.
 • Frans van Raaij

  4 weken geleden
  En toen zei die agent: foei toch nooit meer doen hoor. Ba!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Achterhoek