Elke Koskamp toont haar verwondingen net nadat zij tegen haar hoofd was getrapt door een paard.
Volledig scherm
PREMIUM
Elke Koskamp toont haar verwondingen net nadat zij tegen haar hoofd was getrapt door een paard. © Jan Ruland van den Brink

Lompe reacties van reaguurders doen Elke meer pijn dan trap van paard tegen haar hoofd: ‘Voelt zó onrechtvaardig’

DINXPERLO/ SILVOLDE - Elke Koskamp uit Dinxperlo werd tegen haar hoofd getrapt door een paard. Dat deed behoorlijk pijn. Maar de échte klap waren de reacties onder het artikel daarover. ,,Die opmerkingen voelen alsof je onrecht wordt aangedaan. Zó onterecht.”

10 reacties

 • Bertus Tuenter

  1 maand geleden
  @Ceciel,goed geschreven.ik gebruik deze zin al jaren: Negatief over een ander praten,om zich zelf beter te voelen! Er zijn nog veel mensen die dat doen,echt trieste mensen.
 • Gerard Doorneveld

  1 maand geleden
  Ceciel je hebt helemaal gelijk !!!!!
 • Ronnie Waandel

  1 maand geleden
  Verdrietig voor deze mevrouw, de digitale wereld kan hard zijn. Echter is hier een super effectieve oplossing voor. Klap de laptop dicht. Dan verdwijnt deze ellende gelijk! Klinkt een beetje sarcastisch, of wellicht cynisch, maar ik meen het wel! Sterkte met uw herstel als u dit leest.
 • silvia wetering

  1 maand geleden
  Opmerkingen kunnen soms kwetsend en heftig zijn voor de betrokkenen. Gelderlander zou ook geen podium moeten bieden bij sommige artikelen!
 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  Dat klopt, @Marjan Hutten. Ik piep en ik klaag. Vooral als mensen als u de strekking van mijn kritiek niet begrijpen maar zich wel geroepen voelen te reageren en iets te roepen. Met name als dat kant noch wal raakt. Irritant.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Achterhoek