Elke Koskamp toont haar verwondingen net nadat zij tegen haar hoofd was getrapt door een paard.
Volledig scherm
PREMIUM
Elke Koskamp toont haar verwondingen net nadat zij tegen haar hoofd was getrapt door een paard. © Jan Ruland van den Brink

Lompe reacties van reaguurders doen Elke meer pijn dan trap van paard tegen haar hoofd: ‘Voelt zó onrechtvaardig’

DINXPERLO/ SILVOLDE - Elke Koskamp uit Dinxperlo werd tegen haar hoofd getrapt door een paard. Dat deed behoorlijk pijn. Maar de échte klap waren de reacties onder het artikel daarover. ,,Die opmerkingen voelen alsof je onrecht wordt aangedaan. Zó onterecht.”

10 reacties

 • Bertus Tuenter

  1 jaar geleden
  @Ceciel,goed geschreven.ik gebruik deze zin al jaren: Negatief over een ander praten,om zich zelf beter te voelen! Er zijn nog veel mensen die dat doen,echt trieste mensen.
 • Gerard Doorneveld

  1 jaar geleden
  Ceciel je hebt helemaal gelijk !!!!!
 • Ronnie Waandel

  1 jaar geleden
  Verdrietig voor deze mevrouw, de digitale wereld kan hard zijn. Echter is hier een super effectieve oplossing voor. Klap de laptop dicht. Dan verdwijnt deze ellende gelijk! Klinkt een beetje sarcastisch, of wellicht cynisch, maar ik meen het wel! Sterkte met uw herstel als u dit leest.
 • silvia wetering

  1 jaar geleden
  Opmerkingen kunnen soms kwetsend en heftig zijn voor de betrokkenen. Gelderlander zou ook geen podium moeten bieden bij sommige artikelen!
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Dat klopt, @Marjan Hutten. Ik piep en ik klaag. Vooral als mensen als u de strekking van mijn kritiek niet begrijpen maar zich wel geroepen voelen te reageren en iets te roepen. Met name als dat kant noch wal raakt. Irritant.