Monique Besselink en Frans Zeelen aan de borrelbar in hun woning.
Volledig scherm
PREMIUM
Monique Besselink en Frans Zeelen aan de borrelbar in hun woning. © Jan Ruland van den Brink

Monique en Frans wonen in het ‘schamphuus’ : ‘Voorbij­gan­gers schrikken zich rot als we naar buiten gaan’

binnen kijken bij...Het huis van Monique Besselink en Frans Zeelen, tussen Silvolde en Terborg, heet in de volksmond ‘het schamphuus’. Het ligt met een punt op de stoep. Fietser scheren rakelings langs de muur. ,,Voorbijgangers schrikken zich rot wanneer we de voordeur opendoen’’, vertellen ze.

4 reacties

 • P de Ruiter

  2 maanden geleden
  @ Norm Jamanika, wat weer n stomme achterlijke opmerking, >Hoe verschrikkelijk de stukken grondgebied zijn verdeeld om zo meer grond over te kunnen houden voor het platteland < Dit huis staat er al vanaf begin 1900. Weet jij hoe de situatie toen was?? Het lijkt wel mode tegenwoordig om maar domme opmerkingen te plaatsen.
 • Norm Jamanika

  2 maanden geleden
  O lord have mercy, het is zo verschrikkelijk lijkt mij dat. Hoe verschrikkelijk de stukken grondgebied zijn verdeeld om zo meer grond over te kunnen houden voor het platteland. Ik wens ze het allerbeste als ze het ooit kunnen verkopen “mij niet bellen” in ieder geval hahaha
 • Monique Besselink

  2 maanden geleden
  Dank je wel Ton en José! En jullie dezelfde wensen gewenst, groeten Monique
 • Ton Starink

  2 maanden geleden
  Monique wat leuk om dit te lezen .Veel geluk daar samen.Fijne feestdagen en n voorspoedig Nieuwjaar Groeten José en Ton Starink..