Volledig scherm
Agenten bij de motor. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Motorrijder wordt onwel door insect, met spoed naar ziekenhuis

VARSSEVELD - Een motorrijder werd woensdagochtend onwel nadat hij vermoedelijk gestoken is door een insect. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis.

Het incident vond plaats  op de kruising Aaltenseweg en de Dames Jolinkweg in Varsseveld. Of hij allergisch was voor het insect en wat voor een insect het was, is niet duidelijk.

Omstanders hebben eerste hulp verleend tot de hulpdiensten aanwezig waren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Plan voor nieuwe woonwijk Silvolde voorbeeld voor bestrijding woningnood in hele Achterhoek
    PREMIUM

    Plan voor nieuwe woonwijk Silvolde voorbeeld voor bestrij­ding woningnood in hele Achterhoek

    MARIËNVELDE/SILVOLDE Krapte op de woningmarkt. Nauwelijks woningen voor starters en senioren. Veel mensen die het niet lukt een woning te huren of kopen die past bij hun behoefte. Die vraag naar passende woonruimte vraagt volgens ondernemer Stef Beumer van Groenvast BV om een nieuwe aanpak. Om ideeën te delen rondom dit thema wordt op vrijdagochtend 1 november een mini-congres gehouden in het geografische hart van de Achterhoek: Mariënvelde.

Achterhoek