Dit droombeeld voor het volledige traject van de Twenteroute door de Achterhoek wordt losgelaten. Een vierbaansweg wordt niet langer gezien als realistisch.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit droombeeld voor het volledige traject van de Twenteroute door de Achterhoek wordt losgelaten. Een vierbaansweg wordt niet langer gezien als realistisch. © Carlo ter Ellen

N18 wordt niet volledig vierbaans; Achterhoek laat ‘onrealistisch’ droomscenario vallen

VARSSEVELD/GROENLO - De Twenteroute (N18) door de Achterhoek krijgt geen dubbele rijbanen over de volledige lengte van het traject. Daarmee verdwijnt het droomscenario van 2 x 2 rijbanen en 100 kilometer per uur voor de hele weg in de ijskast, als het aan de Achterhoek Board ligt.

24 reacties

 • Jan Bekkedam

  2 weken geleden
  Ben blij dat het een 80 km weg blijft, het lawaai is nu al te veel voor mensen die er dicht bij wonen. De 55 decibel die maximaal was 'berekend' wordt nu vaak overschreden.
 • Remy Nieboer

  2 weken geleden
  Gemiste kans
 • Andre Cooke

  2 weken geleden
  Sorry, met alle respect, maar wat heeft deze Board in de afgelopen periode tot stand gebracht? Helemaal niks, de lobby moet bij de provincie zijn, daar zit het geld, en zorg dan als Achterhoek Board dat je actief blijft, en niet 1 x in de 2 maanden bij elkaar zit en er iets van gaat vinden!!!!
 • J.J. Straatmans

  2 weken geleden
  De situatie zoals nu was al te verwachten dat hadden ze zelf al kunnen bedenken, die 2x2 hadden ze direct moeten http://doen.Nu moeten we weer 30 wachten voordat ze nodig vinden met alle gevolgen van dien.
 • Gerard Schuurman

  2 weken geleden
  André Eggerding. In dit geval gaat het om de N18. Die valt wel degelijk onder de verantwoordelijkheid van Rijkswaterstaat, en niet onder de provincie.