Gerard en Anneke Braam-Teunissen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerard en Anneke Braam-Teunissen. © Theo Kock

Na 32 jaar melken hebben deze boeren al hun koeien verkocht: ‘Zo deden opa en oma het vroeger ook’

ETTEN - Na 32 jaar melken verkochten Gerard en Anneke Braam-Teunissen uit Etten vier jaar terug al hun koeien. Sinds deze zomer runnen ze een winkel met terras en ruimte voor feestjes en workshops. En er is nog een klein aantal dieren. ,,We voelen ons nog steeds op en top boer.”

9 reacties

 • Merel Van Gelder

  2 maanden geleden
  @Wilbert Boekholt, wat een rare aanname. Waarom zouden ze al hun koeien laten slachten...van stoppende birren wordt de veestapel verkocht en verdeeld over andere boeren. Een nare reactie van u!
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Wilbert Boekholt, heb jij een andere oplossing? Zo gaat het als het aan D66 ligt morgen met 50% van de veestapel.
 • Jozefien Sessink

  2 maanden geleden
  Als je, je maar niet hebt laten uit meljen door de overheid. Zoals het nu gaat. Zorg goed voor je,elf dat je wel waar hebt over gehouden door het vele werk. Wens dat het jullie goed gaat.
 • Wilbert Boekholt

  2 maanden geleden
  Waar zijn die koeien uiteindelijk beland? Laat me raden De slachtbank?
 • Arie van Doorn

  2 maanden geleden
  Denk dat we daar meer naar toe moeten,ik heb ook de omgekeerrde vlag hangen voor de boeren,maar als je jezelf meer in de materie verdiept zullen we toch terug in de tijd moeten ,het gekke verhaal van groot groter groots is ver achterhaald,je ziet het al op landbouwbeursen,de trekkers worden alweer kleiner,maar die waanzin is absoluut niet de schuld van de boeren ,de vinger kan gewezen worden naar de overheid,en het meeste naar de banken.