Het DRU-terrein zou wellicht ruimte kunnen bieden aan een museum.
Volledig scherm
PREMIUM
Het DRU-terrein zou wellicht ruimte kunnen bieden aan een museum. © Jan Ruland van den Brink

Oude IJsselstreek wil meer toeristen naar de gemeente halen

GENDRINGEN - Een luxe jachthaven bij de Oude IJssel, een hotel in de monumentale SSP-hal op het DRU industriepark of een boomhut ergens in het Idinkbos: Oude IJsselstreek wil meer toeristen naar de gemeente halen. 

5 reacties

 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  zo te zien is er nog voldoende ruimte op de daken van het dru complet om daar een veld zonnepanlen neer te leggen. nou gemeente waar blijven jullie met de goede plannen en voorkomen jullie de verpaupering van de eens zo mooie gemeente Wisch.
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  Oude IJsselstreek wil meer toeristen naar de gemeente halen. dit strookt niet met het plan om in de hoek Bontebrug, Kroezenhoek en de Lichtenberg 21 hectare grond te vervuilen met die lelijke panelen. mensen die van deze gemeente willen genieten willen een mooie ongeschonden ruimte zien. en hoe mooi is het dan ook, dat je er allerlei dieren kunt observeren. denk dan ook, dat deze gemeente alle plannen wat betreft vervuiling van de natuur en agrarische gebieden moet verkomen.
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  dan verwijder eerst maar die molens bij Netterden en begin er niet aan om menig stuk land/natuurgebied vol te gaan leggen met van die lelijke zwarte platen. dat soort dingen wil een toerist zeker niet zien. die komt voor de vrijheid en vergezichten.
 • dick Scheeringa

  1 jaar geleden
  Nou dan maar geen industriële windturbines in het landschap plaatsen.
 • Katie Willems

  1 jaar geleden
  Als de gemeente Oude IJsselstreek dat wil, dan moet ze eerst wat doen aan de teloorgang van het landschap. Ik vind het geen mooie gemeente. Treed eens handhavend op tegen de illegale kap van bomen en singels en leg herstelmaatregelen op.

Achterhoek