Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Ouder echtpaar in Rees overvallen

REES -  Een ouder echtpaar in het Duitse Rees over de grens bij Gendringen, is in de nacht van zondag op maandag in hun woning overvallen. 

Twee gemaskerde mannen drongen in de nachtelijke uren de woning binnen via een deur op het terras. De oudere mensen werden gewekt en onder bedwang gehouden door één van de mannen. De andere doorzocht de woning en maakte geld en juwelen buit. De bewoners werden in hun slaapkamer opgesloten.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Muziek en cabaret in nieuw theaterseizoen DRU
    PREMIUM

    Muziek en cabaret in nieuw theatersei­zoen DRU

    ULFT - Kindervoorstellingen, klassieke muziek, cabaret, popmuziek, ballet, moderne dans. In de Dru Cultuurfabriek in Ulft gaat dit weekeinde het nieuwe theaterseizoen van start. Bekende namen zijn onder meer Viggo Waas, Daniel Lohues en Paul Haenen, maar er is ook ruimte voor een lokale vereniging als het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen. Vanwege het tienjarig jubileum van de DRU zijn er veel artiesten die met een jubileumtour langskomen.

Achterhoek