Yanne Toussaint (chef Ulft) en Arjan Verwerk (head of corporate stores) voor de nieuwe zaak in Ulft
Volledig scherm
PREMIUM
Yanne Toussaint (chef Ulft) en Arjan Verwerk (head of corporate stores) voor de nieuwe zaak in Ulft © Jan Ruland van den Brink

Pizzagigant Domino’s is al de vijfde pizzeria in Ulft: ‘Dit past er echt niet meer bij’

ULFT - Ulft verwelkomt met een vestiging van de pizzaketen Domino’s al de vijfde pizzeria in het dorp. Moeten lokale zaken deze pizzagigant vrezen?

6 reacties

 • Rene Willemsen

  3 maanden geleden
  Vijf pizzarias maar geen enkele echte Italiaanse eetgelegenheid in Ulft. En hoeveel kappers zijn er in Ulft nou echt nodig? Het winkelaanbod in Ulft zou veel meer variatie mogen hebben. Een onderdelen winkel (zoals de handyman of het onderdelenhuis in het centrum) waar je schroefjes stekkers etc zou kunnen kopen zou prachtig zijn.Een muziek winkel waar je snaren voor je gitaar,rietjes voor je sax of kabels voor je zanginstalatie kunt kopen.Of zie ik het verkeerd?
 • patrick heister

  3 maanden geleden
  Nou, niks mis mee hoor.. Goede pizza van Domino's.. Toevallig gisteren gehad.. Ik ga er vaker heen.. Kom natuurlijk ook graag bij Diva's...
 • ben Wildkamp

  3 maanden geleden
  Zij halen elkaar het brood van de tafel plus zij zijn veel te duur en zijn de pizza ook nog eens karig belegen. Nou ik haal ze wel in Duitsland de pizza's van doner heerlijk en goed belegen en kosten minder dan de helft.
 • henk wessels

  3 maanden geleden
  Pizza is gewoon te duur.. Vaak karig belegt...en dan een vermogen vragen.... Maak mijn eten zelf wel....
 • Els Weber-van Dreuten

  3 maanden geleden
  Dan koop je daar toch niet, zijn ze snel weer weg.

Achterhoek