Volledig scherm
PREMIUM
Een schets van de nieuwe woonwijk in Silvolde. © Groenvast Arnhem

Plan voor nieuwe woonwijk Silvolde voorbeeld voor bestrijding woningnood in hele Achterhoek

MARIËNVELDE/SILVOLDE Krapte op de woningmarkt. Nauwelijks woningen voor starters en senioren. Veel mensen die het niet lukt een woning te huren of kopen die past bij hun behoefte. Die vraag naar passende woonruimte vraagt volgens ondernemer Stef Beumer van Groenvast BV om een nieuwe aanpak. Om ideeën te delen rondom dit thema wordt op vrijdagochtend 1 november een mini-congres gehouden in het geografische hart van de Achterhoek: Mariënvelde. 

Tijdens het Mini-Congres gaan specialisten in op hun ervaringen met flex huizen, circulariteit en modulariteit in de bouw. Wat zijn de mogelijkheden? Waar is behoefte aan ? Hoe kunnen bouwers, gemeenten en woningbouwcorporaties samenwerken? ,,De centrale vraag is hoe we de woningnood in de Achterhoek kunnen oplossen’’, zegt Beumer. Nu 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek