Volledig scherm
Politie bij café Veels in de Deurvorststraat in Ulft. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Politie vindt sofdrugs en contant geld bij inval café Veels in Ulft

UPDATEULFT - Agenten hebben donderdagavond contant geld en softdrugs in beslag genomen bij een inval in café Veels in Ulft. De politie wil niet zeggen om hoeveel drugs of welk geldbedrag het gaat.

Naar verluidt is de eigenaar van café Veels in de Deurvorststraat aangehouden. Een woordvoerder van de politie wil enkel bevestigen dat een medewerker is aangehouden. De man zit nog vast.

De reden voor de inval in de kroeg is volgens de politie een onderzoek naar drugshandel. Er zou tijdens de inval niemand in het café zijn geweest. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Plan voor nieuwe woonwijk Silvolde voorbeeld voor bestrijding woningnood in hele Achterhoek
    PREMIUM

    Plan voor nieuwe woonwijk Silvolde voorbeeld voor bestrij­ding woningnood in hele Achterhoek

    MARIËNVELDE/SILVOLDE Krapte op de woningmarkt. Nauwelijks woningen voor starters en senioren. Veel mensen die het niet lukt een woning te huren of kopen die past bij hun behoefte. Die vraag naar passende woonruimte vraagt volgens ondernemer Stef Beumer van Groenvast BV om een nieuwe aanpak. Om ideeën te delen rondom dit thema wordt op vrijdagochtend 1 november een mini-congres gehouden in het geografische hart van de Achterhoek: Mariënvelde.

Achterhoek