De dag na brand moest nog nageblust worden.
Volledig scherm
De dag na brand moest nog nageblust worden. © Theo Kock

Provincie onderzoekt maatregelen tegen vuilverwerker Varsseveld

VARSSEVELD - De provincie Gelderland studeert op maatregelen tegen de Varsseveldse afvalverwerker Ter Horst. Dit na de grote brand die donderdag en vrijdag woedde bij het bedrijf. 

11 reacties

 • Dwars

  4 jaar geleden
  De veroorzakers zijn de mensen die het vuil produceren Enigma.
 • Burger

  4 jaar geleden
  "Ter Horst ligt onder een vergrootglas sinds een grote brand in mei 2017"Oorzaak gevonden! Dat vergrootglas is gevaarlijk met deze zon en temperaturen!
 • kriticana

  4 jaar geleden
  Oorzaak brand is niet bekend en onderzoek looptTer Horst doet veel bedrijfsafval en tijdens deze tijd vele evenementen en ongekende hitte brandenLaten wij als burgers ook verantwoordelijkheid nemen minder afval en consumptie maatschappij stoppen!
 • kriticana

  4 jaar geleden
  Misschien voor sorteren?
 • kriticana

  4 jaar geleden
  Rova heeft ondergrondse containers waarbij een pas wordt gebruikt om de klep te openen Zelf vind ik dit niet handig want zodra je dus  pas gebruikt en hiervoor aangeslagen wordt dan zit er een volgepropte vuilniszak in die in die klep is blijven steken en daar betaal je dan voorDan bel je ernaar toe en dan zeggen ze we bellen terug maar ze bellen niet maar je wordt wel aangeslagen voor het aantal keer dat je je pasje gebruiktOm maar te zwijgen over ouderen die niet goed te been zijn en noodgedwongen met hun vuilniszak moeten slepen naar zo'n ondergrondse opslagplaats 

Achterhoek