Rocco Ostermann (links) en Wout Kemkens vormen samen De Niemanders.
Volledig scherm
PREMIUM
Rocco Ostermann (links) en Wout Kemkens vormen samen De Niemanders. © Gerard Burgers

Rocco en Wout treden met hun bajesplaat op in gevangenissen: ‘Het is daar een potpourri van gevoelens’

ARNHEM/ ULFT - De intense reis is nog steeds bezig, de climax nadert: De Niemanders gaan optreden in de gevangenis. Rocco Ostermann ziet daar niet tegenop, maar beseft tegelijk dat niet elke veroordeelde hen met open armen ontvangt. ,,Sommigen interesseert het werkelijk geen reet dat wij in de bajes komen spelen.”

4 reacties

 • Titus

  2 jaar geleden
  Dat kan ik me voorstellen, al komt deze Wout niet in politiepakje binnenvallen!  Gun deze band het succes , is sympathiek, zo lijkt het.  Naar twee kanten leuk, hopelijk.
 • Kleinnagelbrink

  2 jaar geleden
  In de bak moet het helemaal niet leuk zijn, geen dag Dan willen ze er misschien nooit meer heen. In dit land moet je echt wel iets uitgevreten hebben om er in te komen, dus hou het maar stomvervelend. Niks leuks, echt niks.
 • Jeempie

  2 jaar geleden
  Wout en ik zijn hele goede vrienden. Hij is één van de beste gitaristen die ik ken. Als ik met Wout praat staat de tijd stil. We spreken over muziek het leven. De nachten dat we spreken zijn altijd te kort. Wout is heel gevoelig, ik sterker maar dat botst niet bij ons. Wout en ik.. Vrienden... 
 • Eelco .

  2 jaar geleden
  Waarschijnlijk zitten veel gevangen er niet op te wachten dat een Wout hem komt vermaken.