Een zonneveld op agrarische grond.
Volledig scherm
PREMIUM
Een zonneveld op agrarische grond. © Venema Media

Silvolde en Bontebrug in opstand tegen ‘omsingeling’ door zonnevelden: ‘We kregen 24 uur om op de plannen te reageren’

SILVOLDE/ BONTEBRUG - Inwoners van Silvolde vrezen dat het dorp straks wordt omsingeld door grootschalige velden met zonnepanelen. Ook in Bontebrug is weerstand tegen de mogelijke komst van een zonneveld van meer dan twintig hectare.

4 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  waar kun je de online petitie vinden? teken graag tegen deze snode plannen om de omgeving van Silvolde te verpauperen door die zonnewoestijnen.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  lekker de voet dwars zetten en massaal tegen dit soort plannen ingaan. wie heeft er bedacht om de gemeente energieneutraal te maken. wij hebben genoeg centrales, die aan de energievraag kunnen voldoen. dat hele klimaatgezeur is ingegeven door ondeskundigen die met list en bedrog door zijn geschoten in de politiek. ik zou die dingen zeker niet in mijn achtertuin willen.
 • G. te Grotenhuis

  2 maanden geleden
  Beetje late reactie van de bewoners omdat dit plan 1,5 jaar geleden al bekend gemaakt is .
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  2 opmerkingen; Het zou de Gelderlander sieren als de plaatjes ook in de juiste verhoudingen zouden zijn, hier wordt bewust een verkeerd beeld geschetst. 2e opmerking is dat ook hier weer opzichtige eigen belangen van de bezwaarmakers worden verkocht alsof het om eigen belang gaat, wees eerlijk, je vreest voor je eigen uitzicht en niet veel meer dan dat.
 1. Gewonde bij bedrijfsongeluk in Oss
  Play

  Gewonde bij bedrijfson­ge­luk in Oss

 2. Eindexamenleerlingen grijpen naar 'studeerpillen'
  Play

  Eindexamen­leer­lin­gen grijpen naar 'studeerpil­len'

Achterhoek